Reachstacker

Kalmar Reachstackers 

 

Reachstackers moeten sterk en flexibel inzetbaar zijn, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor kleine en medium containeroverslag toepassingen.

Met reachstackers is het mogelijk om containers te handlen en trailers, tevens kunnen ze oplossingen bieden bij industriŽle toepassingen.

 

Binnen het gamma van reachstackers dat Cargotec Netherlands u kan bieden, treft u altijd wel een wel een reachstacker aan die aan uw behoefte voldoen. De machines die Cargotec Netherlands levert zijn in de totale range opgebouwd uit gelijkwaardige, hoogwaardige componenten. De doelstelling van Cargotec Netherlands is om machines te leveren met een optimale performance in combinatie met de laagste operationele kosten gedurende de levensduur van de reachstacker.Havens & TerminalsDe laagste kosten voor uw Containerhandlingen


Door het uitgebreide gamma van argotec Netherlandskunnen wij u de optimale oplossingen in containerhandling bieden voor al onze klanten.


De range, waarvan de ContChamp het topmodel is - voor gevorderde en verschillende manieren van containerhandling - en the ContMaster met als doelstelling om een betrouwbare machine te leveren met een kort levertijd - betekent dat u kan kiezen voor een reachstacker die het beste aansluit op u behoefte en budget. De gebruiksvriendelijke cabine, het functionele design, lage operationele kosten, goede service en een goede beschikbaarheid van onderdelen maken deze machines erg geliefd bij onze klanten.


 
Bargehandeling


Door de toename van de inland terminals in Nederland, is de behoefte ontstaan aan machines die volle containers uit het schip kunnen heffen en kunnen stacken. Kalmar heeft hier op ingespeeld met de bargehandler. Door een verlengstuk tussen de spreader en de mast is het mogelijk om volle containers negatief (bijvoorbeeld uit een neo-kemp) te heffen. Hierdoor spaart u een kraan uit.