Contactinformatie
Contactinformatie

Medium Electric Forklift Trucks 9-18 ton

A choice of batteries – Lithium-ion or Lead Acid.

Welkom bij Kalmar in Nederland

Kalmar levert oplossingen en diensten voor vrachtafhandeling aan havens, terminals, distributie centra en de zware industrie. Wij zijn de voorloper op het gebied van terminal automatisering en energiezuinige containerbehandeling, waarbij een op de vier container verplaatsingen over de hele wereld wordt afgehandeld door een Kalmar-oplossing. We verbeteren de efficiëntie van al uw verplaatsingen door ons uitgebreide productportfolio, wereldwijde servicenetwerk en oplossingen voor naadloze integratie van terminal processen.

Machines

Ons leveringsprogramma omvat het volledige aanbod voor het behandelen van goederenstromen en is de industriele benchmark voor efficiency, betrouwbaarheid en comfort. De Kalmar producten geven de hoogste toegevoegde waarde tegen de laagste operationele kosten.


Read more about Kalmar equipment

Automatisering

Wij lopen voorop in terminal automatisering en leveren een breed aanbod van proces- en product-automatisering. Ons doel is om u te helpen met het verbeteren van de veiligheid en efficiency van uw operatie door de naadloze integratie van terminal processen.


Read more about Kalmar automation

Service

We leveren wereldwijde service en onderhoud voor alle merken van logistieke producten in de havens, terminals, distributiecentra en zware industriele toepassingen. Met meer dan 1.500 monteurs in meer dan 100 landen zijn wij altijd bij u in de buurt, om er zeker van te zijn dat uw operatie altijd doorgaat.

Read more about Kalmar services

Contacten